top of page
IMG_0592_edited.jpg

MYLLYKYLÄN JOOGA

Tervetuloa Myllykylän Joogan kotisivuille!

Kylätalon joogatunneilla harjoittelemme ohjatusti tavalla, joka sopii kaikille.

Lue lisää ja tule mukaan sinulle sopivaan ryhmään! 


Syksyn 2023 aikataulut löytyvät näillä sivuilla. Kaikki sähköpostilistalla olevat saavat aina ensimmäisten joukossa tunneista ja ohjelmasta, joten klikkaa alla olevaa "ole yhteydessä" linkkiä ja lähetä meille viesti niin pääset mukaan sähköpostilistalle.

Myllykylän Kylätalo - Ryynimyllynkatu 1

myllykylanjooga@gmail.com

Tiedotamme ajankohtaisuuksista myös FB-ryhmässämme

Yoga Mat and Straps

ILMAINEN KOKEILU TO 3.8.2023

Tule kokeilemaan joogaa Myllykylän Joogan ilmaiselle kokeilutunnille torstaina 3.8.2023. Pidämme ennen kauden alkua kaksi helppoa mukavaa tuntia, joilla saat hyvän käsityksen joogaharjoituksesta ja opetuksesta! Varaa paikkasi klikkaamalla alla olevaa "ilmoittaudu" nappulaa! Ja muistathan perua paikkasi jos et pääsekään, jotta varalistalta pääsee seuraava mukaan.

Lempeä Jooga klo 18.15-19.15

Astangajoogan kokeilutunti klo 19.15-20.15

Tervetuloa! 

IMG_20170905_185726_edited_edited.jpg

MIKSI JOOGATUNNILLE?

Kun haluat vähentää arjen stressiä, parantaa unenlaatua sekä saada kehoon voimaa ja vetreyttä tule kokeilemaan joogaa! Jooga sopii kaikille! 

Koska sosiaalisessa mediassa näkyy nykyään joogakuvia enimmäkseen kauniista ja notkeista joogaajista akrobaattisissa jooga-asennoissa voi helposti tuntua siltä, ettei jooga sovi minulle kun en edes saa sormiani lattiaan! Tästä ei kuitenkaan ole kysymys! Joogaharjoitus rentouttaa, auttaa meitä jokaista keskittymään, virkistää ja parantaa meidän jokaisen terveyttä monella eri tavalla. 


Myllykylän Jooga tarjoaa eritasoisia joogatunteja, jotta jokainen joka haluaa joogata myös pystyy siihen mukavasti ja omalla tavallaan. Aloittelijoille löytyy kahdenlaista vaihtoehtoa: rauhallisempaa Lempeää Joogaa ja hieman fyysisempää alkeistason Astangajoogaa. Kokeneemmat löytävät haasteita Astangajoogan jatkotunnilla, jolle voi osallistua kun on käynyt aiemmin astangan alkeita, joko meillä tai jollain toisella joogasalilla. 

JOOGATUNNIT KYLÄTALOLLA

Syyskauden 2023 kaikki neljä ryhmää starttaa elokuussa viikolla 32. Voit aloittaa silloin 8.8/10.8. tai ilmoittautua vasta syyskauden toiselle jaksolle, joka alkaa 10.10/12.10. Tunneille voi osallistua sekä paikan päällä että zoomin kautta. Voit harjoitella kerran tai kaksi viikossa. Monet ovat todenneet, että kaksi joogatuntia viikossa tuo hyvää tasapainoa arkeen, keho pysyy kunnossa ja omassa harjoituksessa edistyy paremmin. 

Jos et ole koskaan aiemmin joogannut tule mukaan joko tiistai/torstai-illan lempeään joogaan tai torstai-illan Astangan alkeiskurssille.

ILMOITTAUDU MUKAAN! myllykylanjooga@gmail.com

Tulethan vain terveenä tunneille! Tervetuloa harjoittelemaan!

IMG_20170820_180846_01_edited.jpg
IMG_20180702_191833_edited.jpg
17_Astangayoga_edited.jpg

ASTANGAJOOGA I 

10.8-14.12.2023

(ALKEISKURSSI) 

Torstaisin klo 19.15-20.15

Tällä tunnilla aloitamme astangajoogan ihan alusta! Tunti sopii kaikille, jotka kaipaavat fyysistä joogaa, mutta erillistä joogakokemusta ei tarvitse. Tunnilla tulee taatusti hiki ja samalla mieli rauhoittuu kun keskityt hengitykseen ja kehon liikuttamiseen.


Ei tuntia koulujen syyslomaviikolla 19.10.

LEMPEÄ JOOGA

8.8-14.12.2023

(HUOM! KAHTENA ILTANA VIIKOSSA)

Tiistaisin klo 19.15-20.15
Torstaisin klo 18.15-19.15

Lempeä jooga on rauhallinen ja rentouttava tunti. Keskitymme hengitykseen ja kehon vahvistamiseen kevyiden joogaliikkeiden avulla. Taustalla rauhallinen, kaunis musiikki. Et tarvitse mitään joogakokemusta, voit saapua sellaisena kuin olet!

Ei tunteja koulujen syyslomaviikolla 17.10/19.10..

ASTANGAJOOGA II

8.8-12.12.2023

(ALKEISKURSSIN KÄYNEET)

Tiistaisin klo 18.15-19.15

Tämä tunti on suunnattu sinulle, jolle astanga on jo jonkin verran tuttua. Tunnilla teemme tasaiseen hengitystahtiin ns. puolikkaan ykkössarjan. Edellytyksenä on muutaman kuukauden alkeistason astangaharjoitusta.

Ei tuntia koulujen syyslomaviikolla 17.10.

tree.jpg

HINNAT JA AIKATAULU

Tervetuloa mukaan joogaamaan! Aloitamme syyskauden tiistaina 8.8. ja torstaina 10.8.2023. Voit ilmoittautua koko syksyksi tai vain yhdelle puoliskolle (kts päivämäärät alta). Koulujen syyslomaviikolla vko 42 ei pidetä tunteja.  
 
Ilmoittautuminen:
Voit ilmoittautua yhdelle tai kahdelle viikkotunnille. Monet ovat todenneet, että kaksi joogatuntia viikossa tuo hyvää tasapainoa arkeen, keho pysyy kunnossa ja omassa harjoituksessa edistyy paremmin.
​​​

Ilmoittautuminen tapahtuu joko koko kaudeksi 8.8-14.12.2023 tai puolikkaalle jaksolle kerralla 8.8-5.10 ja/tai 10.10-14.12.2023.

Kerran viikossa harjoittelu: 
Hinta: 220€ koko kaudesta tai 120€ puolikkaasta jaksosta. 

Kaksi kertaa viikossa harjoittelu: 
Hinta: 350€ koko kaudesta tai 195€ puolikkaasta jaksosta. 
​​
Hinnat sisältävät alv.  Kertamaksulla ei ole kauden aikana mahdollista osallistua yksittäisille tunneille. 
Maksuvälineenä käy tilisiirto tai liikuntasetelit (Smartum, Edenred, Tyky), liikuntasovellukset (Epassi, Eazybreak, Smartum, Edenred). Liikuntasovelluksissa maksukohde on  "Larun Astangajooga". Mobilepay onnistuu myös - kysele lisätietoja!

Maksutiedot: 
Pankki: Aktia Pankki
Nimi: Anna Laurin
Tilinumero: FI4740551020292268 
Viesti: Oma nimesi ja ostoksesi
YT:2356707-7

Huomioitavaa:
Myllykylän Jooga toimii kausikurssina ja maksu on kausimaksu. Emme valitettavasti voi etu- tai jälkikäteen huomioida tai palauttaa väliinjääneiden kertojen maksuja. Korvaamaan pääset aina kauden aikana, joko Myllykylän omille tunneille tai Larun Astangajoogan tunneille. Voit korvata milloin vain käynnissä olevan kautesi aikana, jos sinulta jää "oma tunti" välistä. 

anna__edited.jpg

ANNA LAURIN

Myllykylän Joogan opettaja

Aloitin Myllykylän Joogan vuonna 2016 kun uusi Myllykylän Kylätalo aukesi. On ollut ilo nähdä miten moni teistä Myllykyläläisistä on kulkenut näiden vuosien aikana kylätalon ovista joogaamaan, liikkumaan ja viihtymään hiljaisuudessa yhdessä.  

Jooga ja meditaatio ovat olleet iso osa elämääni jo lähemmäs 20 vuotta. Löysin joogan vuonna 2003 ja meditaation muutamia vuosia myöhemmin etsiessäni vastapainoa työelämän hektisyyteen. Kiireiset vuodet myyntipäällikkönä sekä myöhemmin liikkeenjohdon konsulttina vaikuttivat hyvinvointiini, väsymys ja stressi oli jokapäiväistä. Päivittäisestä jooga- ja meditaatioharjoituksesta muodostui tärkeä henkireikä koska ne vahvistivat henkistä ja fyysistä hyvinvointini.

Olen harjoitellut astangajoogaa vuodesta 2005 ja opettanut joogaa Helsingissä vuodesta 2008 sekä Helsingin Astangakoululla että Moolassa kunnes perustin oman studion Lauttasaareen vuonna 2015. Suomen lisäksi olen vuosien aikana opettanut Thaimaassa, Costa Ricassa sekä Etelä-Afrikassa.  
 

Oppini olen saanut eri opettajilta ympäri maailman ja vierailen vuosittain Intiassa pääopettajani Sharath Joisin luona KPJAYI instituutissa. Olen KPJAYI:n auktorisoitu opettaja, sain arvostetun opetusluvan instituutista vuonna 2014. 

Olen myös sertifioitu ratkaisukeskeinen valmentaja (IASTI) ja työskentelen sekä yksilöiden että tiimien kanssa ratkaisukeskeisesti ja tulevaisuusorientoidusti.

 

Pidän huolta joogan opetuksesta tunnin aikana niin, että jokainen saa harjoitella omien kykyjensä mukaisesti. On tärkeää, että tunnilla on mukavaa ja kivaa, samalla kun saamme haastaa itseämme silloin kun siihen on tarvetta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan iloiseen Myllykylän joogaporukkaamme!! 

IMG_20190615_214723_edited_edited.jpg

YHTEYSTIEDOT

Myllykylän Kylätalo - Ryynimyllynkatu 1

Ole yhteydessä Annaan kun sinulla on kysymyksiä tai pohdintoja liittyen joogaohjelmaan Myllykylässä.


Jos kausi on jo alkanut, mutta haluaisit tulla mukaan joogaamaan niin olethan myös siinä tapauksessa yhteydessä!

myllykylanjooga@gmail.com

Vastaamme mahdollisimman pian kaikkiin viesteihin! 

Iloisin joogaterveisin,

Anna

bottom of page