top of page
IMG_0592_edited.jpg

MYLLYKYLÄN JOOGA

Tervetuloa Myllykylän Joogan kotisivuille!

Kylätalon joogatunneilla harjoittelemme ohjatusti tavalla, joka sopii kaikille.

Lue lisää ja tule mukaan sinulle sopivaan ryhmään! 

 

Syksyn 2024 aikataulut löytyvät näiltä sivuilta. Kaikki sähköpostilistalla olevat saavat aina ensimmäisten joukossa tunneista ja ohjelmasta, pääset mukaan sähköpostilistalle lähettämällä meille viestiä! Löydät meidät myös Facebookista!

              myllykylanjooga@gmail.com

              

                 https://www.facebook.com/myllykylanjooga (uudet 05/2024)

                 Katuosoite: Ryynimyllynkatu 1 (Helsinki)

  • Facebook
Screen Shot 2021-07-12 at 18.59.42.png

Ilmainen tunti elokuussa!

TULE KOKEILEMAAN JOOGAA
TORSTAINA 8.8.2024

Olet tervetullut mukaan kokeilemaan millaista on joogata Myllykylän joogatunneilla torstai-iltana 8.8. ennen varsinaisen kauden alkua! Varaa paikkasi joko lempeästä joogasta tai astanga joogan kokeilutunnilta.

Lempeä Jooga klo 18.15-19.15

Astangajooga klo 19.15-20.15

Muista ilmoittautua!        myllykylanjooga@gmail.com 

Tervetuloa! 

Yoga Pose_edited.jpg
IMG_20170905_185726_edited_edited.jpg

MIKSI JOOGATUNNILLE?

Kun haluat vähentää arjen stressiä, parantaa unenlaatua sekä saada kehoon voimaa ja vetreyttä tule kokeilemaan joogaa! Jooga sopii kaikille! 

Koska sosiaalisessa mediassa näkyy nykyään joogakuvia enimmäkseen kauniista ja notkeista joogaajista akrobaattisissa jooga-asennoissa voi helposti tuntua siltä, ettei jooga sovi minulle kun en edes saa sormiani lattiaan! Tästä ei kuitenkaan ole kysymys! Joogaharjoitus rentouttaa, auttaa meitä jokaista keskittymään, virkistää ja parantaa meidän jokaisen terveyttä monella eri tavalla. 


Myllykylän Jooga tarjoaa eritasoisia joogatunteja, jotta jokainen joka haluaa joogata myös pystyy siihen mukavasti ja omalla tavallaan. Aloittelijoille löytyy kahdenlaista vaihtoehtoa: rauhallisempaa Lempeää Joogaa ja hieman fyysisempää alkeistason Astangajoogaa. Kokeneemmat löytävät haasteita Astangajoogan jatkotunnilla, jolle voi osallistua kun on käynyt aiemmin astangan alkeita, joko meillä tai jollain toisella joogasalilla. 

JOOGATUNNIT KYLÄTALOLLA

Syyskauden 2024 kaikki neljä ryhmää starttaa elokuussa. Syyskausi on jaettu kahteen osaan, joten voit aloittaa heti elokuussa tai hypätä mukaan myöhemmin toiselle jaksolle lokakuussa. Tunneille voi osallistua sekä paikan päällä että zoomin kautta. 

Voit harjoitella kerran tai kaksi viikossa. Jos jooga on sinulle uutta, tule mukaan lempeään joogaan joko tiistai- tai torstai-iltaisin. Tarjolla on myös Astangan alkeiskurssi torstai-iltaisin. Kaikki joogaryhmät sopivat sinulle, jolle jooga on jo tuttua. Jatkotason astangajoogeille löytyy oma ryhmä tiistaisin. Scrollaile eteenpäin niin löydät tarkemmat kuvaukset, kellonajat ja päivämäärät. 

ILMOITTAUDU MUKAAN! myllykylanjooga@gmail.com

IMG_20170820_180846_01_edited.jpg
IMG_20180702_191833_edited.jpg
17_Astangayoga_edited.jpg

ASTANGAJOOGA I 
15.8-19.12.2024

(ALKEISKURSSI) 

Torstaisin klo 19.15-20.15

Tällä tunnilla aloitamme astangajoogan ihan alusta! Tunti sopii kaikille, jotka kaipaavat fyysistä joogaa, mutta erillistä joogakokemusta ei tarvitse. Tunnilla tulee taatusti hiki ja samalla mieli rauhoittuu kun keskityt hengitykseen ja kehon liikuttamiseen.

Voit illmoittautua puoleksi tai koko kaudeksi


Ei tunteja koulujen syyslomaviikolla 42.

LEMPEÄ JOOGA
13.8-19.12.2024

(HUOM! KAHTENA ILTANA VIIKOSSA)

Tiistaisin klo 19.15-20.15
Torstaisin klo 18.15-19.15

Lempeä jooga on rauhallinen ja rentouttava tunti. Keskitymme hengitykseen ja kehon vahvistamiseen kevyiden joogaliikkeiden avulla. Taustalla rauhallinen, kaunis musiikki. Et tarvitse mitään joogakokemusta, voit saapua sellaisena kuin olet!

Voit illmoittautua puoleksi tai koko kaudeksi

Ei tunteja koulujen syyslomaviikolla 42.

ASTANGAJOOGA II
13.8-17.12.2024

(ALKEISKURSSIN KÄYNEET)

Tiistaisin klo 18.15-19.15

Tämä tunti on suunnattu sinulle, jolle astanga on jo jonkin verran tuttua. Tunnilla teemme tasaiseen hengitystahtiin ns. puolikkaan ykkössarjan. Edellytyksenä on muutaman kuukauden alkeistason astangaharjoitusta.

Voit illmoittautua puoleksi tai koko kaudeksi

Ei tunteja koulujen syyslomaviikolla 42.

tree.jpg

HINNAT JA AIKATAULU

Tervetuloa mukaan joogaamaan! 

Syyskausi on jaettu kahteen osaan, joten voit aloittaa heti elokuussa tai hypätä mukaan myöhemmin toiselle jaksolle lokakuussa. Ilmoittautuminen tapahtuu joko koko kaudelle tai yhdelle puoliskolle kerrallaan. Voit osallistua yhdelle tai kahdelle viikkotunnille. Monet ovat todenneet, että kaksi joogatuntia viikossa tuo hyvää tasapainoa arkeen, keho pysyy kunnossa ja omassa harjoituksessa edistyy paremmin.
​​​
Syyskausi:

Koko syyskausi 13.8-19.12.2024
tai puolikkaat jaksot 13.8-10.10.2024 ja 22.10-19.12.2024


Hinnat:

1x /viikko: 220€ koko kaudesta tai 120€ puolikkaasta jaksosta. 
2x /viikko: 350€ koko kaudesta tai 195€ puolikkaasta jaksosta. 

Hinnat sisältävät alv 10%. 
Kertamaksulla ei ole kauden aikana mahdollista osallistua yksittäisille tunneille. 

Maksuvälineenä käy tilisiirto tai liikuntasovellukset (Epassi, Smartum, Edenred). Liikuntasovelluksissa maksukohde on  "Larun Astangajooga". Mobilepay onnistuu myös - kysy lisätietoja!

Maksutiedot: 
Pankki: Aktia Pankki
Nimi: Anna Laurin
Tilinumero: FI4740551020292268 
Viesti: Oma nimesi ja ostoksesi
YT:2356707-7

Huomioitavaa:
Myllykylän Jooga toimii kausikurssina ja maksu on kausimaksu. Emme valitettavasti voi etu- tai jälkikäteen huomioida tai palauttaa väliinjääneiden kertojen maksuja. Korvaamaan pääset aina kauden aikana, joko Myllykylän omille tunneille tai Larun Astangajoogan tunneille. Voit korvata milloin vain käynnissä olevan kautesi aikana, jos sinulta jää "oma tunti" välistä. 

anna__edited.jpg

ANNA LAURIN

Myllykylän Joogan opettaja

Aloitin Myllykylän Joogan vuonna 2016 kun uusi Myllykylän Kylätalo aukesi. On ollut ilo nähdä miten moni teistä Myllykyläläisistä on kulkenut näiden vuosien aikana kylätalon ovista joogaamaan, liikkumaan ja viihtymään hiljaisuudessa yhdessä.  

Jooga ja meditaatio ovat olleet iso osa elämääni jo 20 vuotta. Löysin joogan asuessani Australiassa vuosina 2003-4 ja meditaation muutamia vuosia myöhemmin etsiessäni vastapainoa työelämän hektisyyteen. Olen koulutukseltani KTM ja kiireiset ja vaativat uravuodet vaikuttivat hyvinvointiini, väsymys ja stressi oli jokapäiväistä. Päivittäisestä jooga- ja meditaatioharjoituksesta muodostui tärkeä henkireikä vahvistaen henkistä ja fyysistä hyvinvointiani.

​Olen harjoittanut astangajoogaa vuodesta 2005 ja opettanut vuodesta 2008 mm. Helsingin Astangakoululla kunnes perustin oman studion Lauttasaareen vuonna 2015. Vuonna 2016 perustin myös Myllykylän Joogan Itähelsinkiin. Lauttasaaren ja Myllykylän lisäksi suuri osa työajasta kuluu yksitysoppilaiden ja yritysasiakkaiden seurassa. Suomen lisäksi olen vuosien aikana opettanut sekä retriittejä että pidempiä aikoja Thaimaassa, Costa Ricassa ja Etelä-Afrikassa.

 

​Oppini olen saanut eri opettajilta ympäri maailman ja vuonna 2014 sain auktorisoinnin eli astangajoogan opetusluvan pääopettajaltani Sharath Joisilta KPJAYI instituutista, joka sijaitsee Mysoressa Intiassa. Astangajoogan lisäksi harjoittelen ja opetan mindfulness meditaatiota. Opettajani ja mentorini tällä polulla on edesmennyt (2017) aktivisti, kirjailija ja joogi Shoken Michael Stone. Hänen opetukset ovat muokanneet syvästi ja laajasti omaa käsitystäni ja kokemustani joogasta, meditaatiosta ja elämästä. Suosittelen tutustumista hänen kirjoihin, podcasteihin, luentoihin, videoihin ja artikkeleihin tästä.​

 

Työskentelen myös sertifioituna ratkaisukeskeisenä valmentajana (IASTI) sekä yksilöiden että tiimien kanssa ratkaisukeskeisesti ja tulevaisuusorientoidusti. Vapaa-aikanani luen, kokkailen innokaasti, taitoluistelen, nautiskelen saaristossa, pelleilen siskonpoikieni kanssa ja vietän aikaa perheen ja ystävieni kanssa. 

 

Pidän huolta joogan opetuksesta tunnin aikana niin, että jokainen saa harjoitella omien kykyjensä mukaisesti. On tärkeää, että tunnilla on mukavaa ja kivaa, ja samalla haastaa itseämme silloin kun siihen on tarvetta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan iloiseen Myllykylän joogaporukkaamme!! 

IMG_20190615_214723_edited_edited.jpg

YHTEYSTIEDOT

Ole yhteydessä Annaan kun sinulla on kysymyksiä tai pohdintoja liittyen joogaohjelmaan Myllykylässä.


Jos kausi on jo alkanut, mutta haluaisit tulla mukaan joogaamaan niin olethan myös siinä tapauksessa yhteydessä!

myllykylanjooga@gmail.com

Vastaamme mahdollisimman pian kaikkiin viesteihin! 

Iloisin joogaterveisin,

Anna

Haluamme kuulla kokemuksistasi!
Montako sydäntä annat?
Ei minulleHieman pettynytOkKivaa! Yes mahtavaa!

Huom! Jos jätät neljä tai vähemmän sydäntä niin kerro ylläolevaan kenttään ajatuksesi, jotta tiedämme mihin meidän kannattaa panostaa paremmin! 

Kiitos paljon!

bottom of page