IMG_0592_edited.jpg

MYLLYKYLÄN JOOGA

** Syksyn 2020 aikataulut päivitetty! ** 

Tervetuloa Myllykylä Joogan kotisivuille!

Täältä löydät tietoa tunneista, aikataulusta, joogasta yleisesti ja miten pääset aloittamaan joogaharrastuksen kanssamme. Tiedotamme myös ajankohtaisuuksista täällä sekä FB-ryhmässämme

Kylätalon joogatunneilla harjoittelemme ohjatusti tavalla, joka sopii kaikille.

Lue lisää ja tule mukaan sinulle sopivaan ryhmään! 

Myllykylän Kylätalo - Ryynimyllynkatu 1


myllykylanjooga@gmail.com

 
IMG_20170905_185726_edited_edited.jpg

MIKSI JOOGATUNNILLE?

Kun haluat vähentää arjen stressiä, parantaa unenlaatua sekä saada kehoon voimaa ja vetreyttä tule kokeilemaan joogaa! Jooga sopii kaikille! 

Koska sosiaalisessa mediassa näkyy nykyään joogakuvia enimmäkseen kauniista ja notkeista joogaajista akrobaattisissa jooga-asennoissa voi helposti tuntua siltä, ettei jooga sovi minulle kun en edes saa sormiani lattiaan! Tästä ei kuitenkaan ole kysymys! Joogaharjoitus rentouttaa, auttaa meitä jokaista keskittymään, virkistää ja parantaa meidän jokaisen terveyttä monella eri tavalla. 


Myllykylän Jooga tarjoaa eritasoisia joogatunteja, jotta jokainen joka haluaa joogata myös pystyy siihen mukavasti ja omalla tavallaan. Aloittelijoille löytyy kahdenlaista vaihtoehtoa: rauhallisempaa Lempeää Joogaa ja hieman fyysisempää alkeistason Astangajoogaa. Kokeneemmat löytävät haasteita Astangajoogan jatkotunnilla, jolle voi osallistua kun on käynyt aiemmin astangan alkeita, joko meillä tai jollain toisella joogasalilla. 

 

JOOGATUNNIT KYLÄTALOLLA

Syyskausi 2020 starttaa elokuussa kun koulut ovat alkaneet. Voit harjoitella kerran tai kaksi viikossa. Monet ovat todenneet, että kaksi joogatuntia viikossa tuo hyvää tasapainoa arkeen, keho pysyy kunnossa ja omassa harjoituksessa edistyy paremmin. Tällöin toinen joogatunti on tiistaisin (joko Astangan jatko tai Lempeä jooga) ja toinen torstaisin (Astangan alkeistunti). Tästä alta näet lyhyet kuvailut tunneista.

Olen aloittelija - mille tunnille minun kannattaa tulla? 

Jos et ole koskaan aiemmin joogannut ilmoittaudu joko tiistai-illan lempeään joogaan tai torstai-illan Astangan alkeiskurssille. Katso lisää alta!

ILMOITTAUDU MUKAAN! myllykylanjooga@gmail.com

Koronatilanne ja joogatunnit:
Seuraamme tilannetta ja toimimme tarkasti viranomaisten määräysten mukaisesti. Tällä hetkellä Suomen tilanne näyttää siltä, että voimme pitää tunnit kylätalolla. Opettaja Anna pysyy riittävällä etäisyydellä oppilaista ja matot pidetään riittävällä etäisyydellä toisistaan. Pidämme luonnollisesti huolta hygieniasta, ja siitä ettemme saavu tunnille jos on flunssainen. Tunneilla on maksimiosallistujamäärä (15). 

IMG_20170820_180846_01_edited.jpg
IMG_20180702_191833_edited.jpg
17_Astangayoga_edited.jpg

ASTANGAJOOGA I 
(ALKEISKURSSI) 

20.8-17.12.2020

Torstaisin klo 19-20

Tällä tunnilla aloitamme astangajoogan ihan alusta! Tunti sopii kaikille, jotka kaipaavat fyysistä joogaa, mutta erillistä joogakokemusta ei tarvitse. Tunnilla tulee taatusti hiki ja samalla mieli rauhoittuu kun keskityt hengitykseen ja kehon liikuttamiseen.

LEMPEÄ JOOGA
18.8-15.12.2020

Tiistaisin klo 19.15-20.15

Lempeä jooga on rauhallinen ja rentouttava tunti. Keskitymme hengitykseen ja kehon vahvistamiseen kevyiden joogaliikkeiden avulla. Taustalla rauhallinen, kaunis musiikki. Et tarvitse mitään joogakokemusta, voit saapua sellaisena kuin olet!

ASTANGAJOOGA II
(ALKEISKURSSIN KÄYNEET)
18.8-15.12.2020

Tiistaisin klo 18-19.10

Tämä tunti on suunnattu sinulle, jolle astanga on jo jonkin verran tuttua. Tunnilla teemme tasaiseen hengitystahtiin ns. puolikkaan ykkössarjan. Edellytyksenä on muutaman kuukauden alkeistason astangaharjoitusta.

 
tree.jpg

HINNAT JA AIKATAULU

 

Tervetuloa mukaan joogaamaan! Aloitamme syyskauden viikolla 34 tiistaina 18.8.2020 ja torstaina 20.8.2020. Kausi jatkuu viikottain jouluun asti, paitsi syyslomalla jolloin ei pidetä tunteja. 


Koronatilanne ja joogatunnit:
Seuraamme tilannetta ja toimimme tarkasti viranomaisten määräysten mukaisesti. Tällä hetkellä Suomen tilanne näyttää siltä, että voimme pitää tunnit kylätalolla. Opettaja Anna pysyy riittävällä etäisyydellä oppilaista ja matot pidetään riittävällä etäisyydellä toisistaan. Pidämme luonnollisesti huolta hygieniasta, ja siitä ettemme saavu tunnille jos on flunssainen. Tunneilla on maksimiosallistujamäärä (15). 

Ilmoittautuminen:

Voit ilmoittautua yhdelle tai kahdelle viikkotunnille. Monet ovat todenneet, että kaksi joogatuntia viikossa tuo hyvää tasapainoa arkeen, keho pysyy kunnossa ja omassa harjoituksessa edistyy paremmin.
​​​

Ilmoittautuminen tapahtuu joko koko syyskaudeksi 18.8-17.12.2020 (jolloin säästät hieman kurssihinnassa) tai puolikkaalle jaksolle kerralla 18.8-8.10.2020 ja/tai 20.10-17.12.2020

Kerran viikossa harjoittelu: 

Hinta: 200€ koko kaudesta tai 110€ puolikkaasta jaksosta. 

Kaksi kertaa viikossa harjoittelu: 

Hinta: 325€ koko kaudesta tai 175€ puolikkaasta jaksosta. 

​​

Hinnat sisältävät alv.  Kertamaksulla ei ole kauden aikana mahdollista osallistua yksittäisille tunneille. 

Maksuvälineenä käy tilisiirto, pankki-/luottokortti, liikuntasetelit (Smartum, Virike, Tyky), liikuntasovellukset/-kortit (Epassi, Eazybreak, Smartum, Edenred) 


Maksutiedot: 

Pankki: Aktia Pankki

Nimi: Anna Laurin

Tilinumero: FI4740551020292268 

Viesti: Oma nimesi ja ostoksesi

YT:2356707-7

Huomioitavaa:

Myllykylän Jooga toimii kausikurssina ja maksu on näinollen kausimaksu. Siksi emme valitettavasti voi etu- tai jälkikäteen huomioida tai palauttaa väliinjääneiden kertojen maksuja. Mutta korvaamaan pääset aina kauden aikana. Voit osallistua mille tahansa joogatunnille käynnissä olevan kauden aikana, aina jos sinulta jää "oma tunti" välistä. 

 

ANNA LAURIN

Myllykylän Joogaohjelman opettaja

Aloitin Myllykylän Joogaohjelman vuonna 2016 kun kylätalo aukesi. Opetan myös muualla Helsingissä (esim. Larun Astangajooga on myös perustamani ohjelma toisella puolella kaupunkia), ja siksi näilläkin sivuilla kummittelee Larun Astangajoogan logoa ja linkkejä. On ollut ilo nähdä miten moni teistä Myllykyläläisistä on kulkenut näiden vuosien aikana kylätalon ovista joogaamaan, liikkumaan ja viihtymään hiljaisuudessa yhdessä.  

Jooga ja meditaatio ovat olleet iso osa elämääni jo reilusti yli viisitoista vuotta. Löysin joogan vuonna 2003 ja meditaation muutamia vuosia myöhemmin etsiessäni vastapainoa työelämän hektisyyteen. Kiireiset vuodet myyntipäällikkönä sekä myöhemmin liikkeenjohdon konsulttina vaikuttivat hyvinvointiini, väsymys ja stressi oli jokapäiväistä. Päivittäisestä jooga- ja meditaatioharjoituksesta muodostui tärkeä henkireikä koska ne vahvistivat henkistä ja fyysistä hyvinvointini.

Olen harjoitellut astangajoogaa vuodesta 2005 ja opettanut joogaa Helsingissä vuodesta 2008 sekä Helsingin Astangakoululla, Moolassa että oman yritykseni palveluksessa. Suomen lisäksi olen vuosien aikana opettanut Thaimaassa, Costa Ricassa sekä Etelä-Afrikassa. Kapkaupungissa olen vieraillut jo pariin otteeseen kahden kuukauden pätkissä MYCPT-Astanga joogakoululla. 

Oppini olen saanut eri opettajilta ympäri maailman ja vierailen vuosittain Intiassa pääopettajani Sharath Joisin luona KPJAYI instituutissa. Olen KPJAYI:n auktorisoitu opettaja, sain arvostetun opetusluvan instituutista vuonna 2014. 


Pidän huolta joogan opetuksesta tunnin aikana niin, että jokainen saa harjoitella omien kykyjensä mukaisesti. On tärkeää, että tunnilla on mukavaa ja kivaa, samalla kun saamme haastaa itseämme silloin kun siihen on tarvetta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan iloiseen Myllykylän joogaporukkaamme!! 

 
IMG_20190615_214723_edited_edited.jpg

YHTEYSTIEDOT

Myllykylän Kylätalo - Ryynimyllynkatu 1

Ole yhteydessä Annaan kun sinulla on kysymyksiä tai pohdintoja liittyen joogaohjelmaan Myllykylässä.


Jos kausi on jo alkanut, mutta haluaisit tulla mukaan joogaamaan niin olethan myös siinä tapauksessa yhteydessä!

myllykylanjooga@gmail.com

Vastaamme mahdollisimman pian kaikkiin viesteihin! 

Iloisin joogaterveisin,

Anna

 

©2019 by Larun Astangajooga. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now