top of page
IMG_20210619_210847__01__01_edited.jpg

Syysretriitti
Själö - Seilin saarella 

27-29.10.2023

TervetuloaSeilin saarelle - Välkommen till Själö

Kiitos kaikille osallistujille! Seilillä oli niin kivaa, että palaamme 3-5.52024 saarelle nauttimaan kevään tulosta! Ilmoittautuminen aukeaa alkuvuonna, seuraa tätä sivustoa ja sos.mediaa, jotta pääset mukaan! 

Lokakuun lopussa, kun saaristo hiljenee saavumme Seilin saarelle, meren äärelle nauttimaan syksyisestä luonnosta, joogasta ja rauhallisuudesta. Seilin saari on lumoavan kaunis - punaiset venevajat, ainutlaatuinen luonto ja meri luovat tyynen rauhallisen tunnelman hengähtää, hellittää ja pysähtyä. Seilin saarella on myös kiehtova historia, johon pääsemme tutustumaan opastetulla kierroksella viikonlopun aikana. Saarella toimii myös Turun Yliopiston Saaristomeren tutkimuslaitoksen tutkimusasema, joten luontoa todellakin varjellaan saarella! 

Viikonloppuun mahtuu joogaharjoituksia historiallisessa Seilin päärakennuksessa, ulkoilua metsäpoluilla ja istuskelua kallioilla. Syömme hyvin, nukumme, oleilemme ja saunomme. Mereenkin pääsee uimaan ken uskaltaa! Nautimme alkusyksystä ja sen vaikutuksista itseemme ja luontoon. Mukaan tarvitset vain joogamaton, viltin ja villasukat, saunakamppeet sekä sopivan säänmukaisen vaatetuksen sisälle ja ulos.

Ohjelma sopii kaikentasoisille joogeille, sekä edistyneemmille astangeille että aloittelville joogaajille.  Joogaamme aamuisin kahdessa ryhmässä, lauantai-iltapäivällä pidämme yhteisen työpajan, ja illalla ennen nukkumaan menoa teemme yhdessä rauhoittavan meditaation ja Yoga Nidran. Ohjelma on vapaaehtoinen ja voit valita itsellesi sopivan määrän tekemistä.

By the way - our community is multilingual! Vi talar svenska, we speak English ja puhumme suomea. Ein bisschen deutsch auch aber vielleicht nicht viel...! You are warmly welcome wherever you are from.

Retriitti järjestetään yhteistyössä Visit Seilin ja Rederi Ab Vitharun kanssa. Majoituksesta, ruokailusta ja kuljetuksista vastaa Visit Seili ja Rederi Ab Vitharun ja joogaohjelman toteutuksesta vastaa Larun Astangajooga. 

Screenshot 2023-09-20 at 1_edited.jpg
DSC04502_edited_edited.png

Joogaohjelma

Viikonlopun ohjelma sopii kaikentasoisille joogeille, olet tervetullut viettämään rauhallista ja rentouttavaa viikonloppua juuri sellaisena kuin olet. Olemme lämmin ja ystävällinen yhteisö. Jotta jokaiselle olisi aikaa ja tilaa harjoitella, joogaamme lauantai- ja sunnuntaiaamuina kahdessa ryhmässä:

 

  • Ensimmäinen ryhmä: klo 8-10 Mysore - astangajoogaa omassa tahdissa, ykkös- ja/tai kakkossarjaa 

  • Toinen ryhmä: klo 10.15-12 Ohjattu Lempeä jooga - rentouttava, helppo ja kehoa voimistava harjoitus 

 

Astangaharjoitukseen osallistuaksesi sinulla on hyvä olla astangajoogan alkeiskurssi tehtynä ja hieman harjoitusta jo takana. Harjoittelemme pääasiassa ykkös- ja kakkossarjaa mysoretunnilla, joten myös edistyneemmät pääsevät harjoittelemaan ja kehittämään harjoitustaan. 

Lempeällä joogatunnilla teemme ohjatusti rauhoittavaa mutta myös lempeästi kehoa vahvistavaa joogaharjoitusta. Tälle tunnille et tarvitse mitään kokemusta joogasta, saat saapua juuri sellaisena kuin olet. Tavoitteena on vain liikuttaa kevyesti kehoa, hengittää ja tuntea hyvää oloa kehossa harjoituksen jälkeen. Historiallinen Seilin päärakennus toimii joogastudionamme.

 

Lauantai-iltapäivällä pidämme työpajan, jossa käsittelemme sekä asanatekniikoita, yleisesti joogaharjoitukseen liittyviä pohdintoja, hengitysharjoituksia että uuden oivaltamista ja rentoutumista. Tilaa on myös joogafilosofialle, jonka opetukset linkittyvät hyvään ja tasapainoiseen elämään ja elämäntaitoon. Iltapäiväworkshopin sisältö vahvistuu ennen retriittiä. Työpaja ja teemat ovat suunniteltu niin, että sopivat koko porukalle

 

Illalla ennen nukkumaanmenoa teemme yhdessä rauhoittavan meditaation ja Yoga Nidran. 

 

Koko ohjelma on vapaaehtoinen ja voit valita itsellesi sopivan määrän tekemistä. Mihinkään ei tarvitse osallistua, jos tuntuu että tarvitset rauhallista omaa aikaa hienolla saarella. 

 

Kysele lisää Annalta ohjelmasta, sisällöstä ja sen sopivuudesta jos pohdit jotain. Viikonlopun ohjelman runko on kuvailtu tässä ja muokkautuu vielä osallistujien mukaan. 

 

Joogaohjelman toteutuksesta vastaa Larun Astangajooga.

IMG_0432_edited_edited.jpg
Untitled.jpg
17_Astangayoga_edited.jpg

Viikonlopun aikataulu

Perjantai 27.10.

Lauantai 28.10.

Sunnuntai 29.10.

Perjantaina tapaamme Nauvon satamassa klo 17.45. Lautta lähtee tasan klo 18.15 ja saavumme Seilin saarelle noin klo 18.45. Majoittaudumme ja syömme illallisen, jonka jälkeen mahdollisuus saunomiseen ja iltauintiin. Kokoonnumme vielä iltameditaatioon, jos ei sauna ole vielä valmistanut meidät yöunille.

Lauantai- ja sunnuntaiaamuna harjoittelemme kahdessa ryhmässä. Astangajoogit tekevät harjoituksensa klo 08-10 ja syövät aamiaisen harjoituksen jälkeen. Lempeät joogit syövät ensin aamiaisen ja saapuvat lempään ohjattuun aamujogaan klo 10.15-12. 

 

Lounasta tarjoillaan klo 13, jonka jälkeen pääsemme tutustumaan saaren kiehtovaan ja vaiherikkaaseen historiaan. Kierrämme oppaan kanssa saarta ja pääsemme myös vierailemaan kirkossa. Iltapäivällä on myös aikaa olemiselle, metsäretkille, päiväunille. 

 

Iltapäivällä noin klo 16-18 pidämme jooga-aiheisen workshopin, jonka teema tulee muokkautumaan osallistujien toiveiden mukaan. Lue lisää alta. 

 

Illalla nautimme päivällisen, jonka jälkeen sauna on lämmin. Ennen nukkumaanmenoa on taas mahdollisuus rentoutua iltameditaatioon ja Yoga Nidraan.

Sunnuntaina joogaamme samalla formaatilla kuin lauantaina. Aamujoogan ja aamupalan jälkeen saamme hetken vielä nauttia saaren rauhasta ja luonnosta ennen lounasta. Kotiinlähtö saarelta tapahtuu klo 14 jälkeen ja saapuminen takaisin Nauvon satamaan viimeistään klo 15. 

Nauvoon pääsee helposti omalla autolla tai linja-autolla. Auton saa parkkiin lähelle satamaa . Retriitin osallistujien kesken pyritään järjestämään kimppakyytejä lähempänä viikonloppua. 

Majoituksesta, ruokailusta ja kuljetuksista vastaa Visit Seili ja Rederi Ab Vitharun ja joogaohjelman toteutuksesta vastaa Larun Astangajooga. 

Majoitus ja ruokailu

Seilin saarella saamme nauttia saariston rauhasta ja nukkua sikeästi tunnelmallisissa punaisissa mökeissä tai päätalon vieressä olevassa rakennuksessa. Yövymme kahden hengen huoneisissa tai voit lisämaksusta varata yhden hengen huoneen itsellesi. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat hintaan. 

 

Täyshoitoon kuuluu illallinen perjantaina saapuessa, aamiainen, lounas ja päivällinen lauantaina ja sunnuntaina aamiainen ja lounas. Tämän lisäksi kerran päivässä kahvit tai teet. Tarjoilemme herkullista kasvisruokaa - kerrothan muista ruokarajoitteista ilmoittautuessa. 

 

Majoituksesta ja ruokailusta vastaa Visit Seili ja Rederi Ab Vitharun.

Screenshot 2023-09-20 at 1.06.08 PM.png
Screenshot 2023-09-20 at 1.07.44 PM.png
Screenshot 2023-09-22 at 12.06.54 AM.png
Screenshot 2023-09-22 at 12.33.13 AM.png

Opettajasi Anna Laurin

Jooga ja meditaatio ovat olleet iso osa elämääni jo 20 vuotta. Löysin joogan Australiassa vuonna 2003 ja meditaation muutamia vuosia myöhemmin etsiessäni vastapainoa työelämän hektisyyteen. Olen koulutukseltani KTM ja kiireiset ja vaativat uravuodet vaikuttivat hyvinvointiini, väsymys ja stressi oli jokapäiväistä. Päivittäisestä jooga- ja meditaatioharjoituksesta muodostui tärkeä henkireikä vahvistaen henkistä ja fyysistä hyvinvointiani.

​Olen harjoittanut astangajoogaa vuodesta 2005 ja opettanut vuodesta 2008 mm. Helsingin Astangakoululla kunnes perustin oman studion Lauttasaareen vuonna 2015. Vuonna 2016 perustin myös Myllykylän Joogan Itähelsinkiin. Lauttasaaren ja Myllykylän lisäksi suuri osa työajasta kuluu yksitysoppilaiden ja yritysasiakkaiden seurassa. Suomen lisäksi olen vuosien aikana opettanut sekä retriittejä että pidempiä pätkiä Thaimaassa, Costa Ricassa ja Etelä-Afrikassa.

 

​Oppini olen saanut eri opettajilta ympäri maailman ja vuonna 2014 sain auktorisoinnin eli astangajoogan opetusluvan pääopettajani Sharath Joisilta KPJAYI instituutista Mysoressa Intiassa. Astangajoogan lisäksi harjoittelen ja opetan mindfulness meditaatiota. Opettajani ja mentorini tällä polulla on edesmennyt (2017) aktivisti, kirjailija ja joogi Shoken Michael Stone. Hänen opetukset ovat muokanneet syvästi ja laajasti omaa käsitystäni ja kokemustani joogasta, meditaatiosta ja elämästä. Suosittelen tutustumista hänen kirjoihin, podcasteihin, luentoihin, videoihin ja artikkeleihin tästä.​

 

Työskentelen myös sertifioituna ratkaisukeskeisenä valmentajana (IASTI) sekä yksilöiden että tiimien kanssa ratkaisukeskeisesti ja tulevaisuusorientoidusti. Vapaa-aikanani luen, kokkailen innokaasti, taitoluistelen, nautiskelen saaristossa, pelleilen siskonpoikieni kanssa ja vietän aikaa perheen ja ystävieni kanssa. 

Untitled_edited.jpg

Hinnat ja ehdot

Joogaretriitti toteutetaan yhteistyössä Visit Seilin, Rederi Ab Vitharun ja Larun Astangajoogan kanssa. Majoituksesta ja ruokailusta vastaa Visit Seili ja Rederi Ab Vitharun ja joogaohjelmasta vastaa Larun Astangajooga. 

 

Majoitus ja ruokailu pe-su:

235€ (sis alv) /2hh huoneessa. 1hh huoneen lisämaksu 70€ (sis alv). Maksu maksetaan saarella Visit Seilille. Ruokailu ja kuljetukset Nauvosta Seilin saarelle ja takaisin kuuluvat hintaan. 

 

Joogaohjelma pe-su:

120€ (sis alv) ja maksetaan Larun Astangajoogalle.

 

​Retriitille mahtuu mukaan 20 osallistujaa ja paikkoja on enää ihan muutama jäljellä! Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksen sattuessa perimme 13.10. asti 50% koko kurssimaksusta (molemmat osuudet) ja 13.10. jälkeen tapahtuvista peruutuksista 100% kurssimaksusta (molemmat osuudet). Mikäli et pääsekään osallistumaan viikonloppuun, voit ilmoittaa tilallesi toisen osallistujan. 

 

Vakuutus: Osallistujia ei ole vakuutettu erikseen Larun Astangajoogan tai Visit Seilin puolesta. Huolehdithan, että matka-, tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi on voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset. 

Tuletko mukaan? 

Ilmoittaudu Annalle klikkaamalla alla olevaa osoitetta. Anna vastaa myös jos pohdit jotain joogatunteihin liittyvää tai muita käytännönasioita.

 

Vain muutamia paikkoja enää vapaana!

Älä siis odottele vaan lähde mukaan!

Olet lämpimästi tervetullut !
Du är varmt välkommen ! 

Screenshot 2023-09-22 at 7.57.51 PM.png
seili logo.png
IMG_20210619_210847__01__01_edited.jpg
bottom of page